Jdi na obsah Jdi na menu

Miami, Mexiko, Jamajka, Honduras - Karibik

26. 4. 2012

 

logo.jpg
Miami, Mexiko, Jamajka, Honduras - Karibik
MSC Poesia ****
 
 
 
Termín: 18. 8. – 27. 8. 2012
Počet nocí: 7
Počet dní: 8
 
Cena za osobu: 39 990 Kč (letadlo, delegát)
 
 
1. den: ODLET DO USA - Odlet z Vídně nebo z Prahy s přestupem do Miami, transfer na hotel, ubytování, nocleh v hotelu Miami.
 
2. den: MIAMI-USA - V dopoledních hodinách, transfer do města Port Everglades, nalodění na MCS POESIA, ubytování, oběd a impozantní vyplutí z přístavu a pozorování pobřeží v Miami Beach.
 
3. den: KEY WEST-USA - Transferem z lodi do městečka Key West (nejjižnější místo USA), návštěva Key West, později pak domu kde bydlel Ernest Hemingway.
 
4. den: COZUMEL-MEXICO - Vyrazíme za poznáním Mexika. Začneme stylově v jednom z místních barů konzumací tequily a dále se budeme věnovat nákupům.
 
5. den: ISLA DE ROATHAN-HONDURAS - Uf, bolí nás hlava, dokonce třeští ze včerejšího mejdanu, ale my jdeme poznávat Honduras. Budete si připadat jako v ráji, tento tropický ostrov má vše, co si člověk může přát.
 
6. den: MONTEGO BAY-JAMAJKA - Jedna z nekrásnějších a nejexotičtějších destinací celé plavby. Styl reagge a vůně tabáku nás bude provázet během celé návštěvy tohoto zajímavého věčně zeleného ostrova.
 
7. den: PLAVBA NA MOŘI - Den volna na lehátku nebo ve vířivce přijde vhod.
 
8.den: PORT EVERGLADES-USA - Čeká nás vylodění a přesun do hotelu a ubytování, odpoledne návštěva například MIAMI BEACH.