Jdi na obsah Jdi na menu

Z Benátek do Turecka

26. 4. 2012

 logo.jpg

Z BENÁTEK DO TURECKA
MSC Magnificia ****
 
 
Termín: 13.7-22. 7. 2012
Nalodění: 14. 7. 2012
Nocí na palubě lodi: 7
Dnů na palubě lodi: 8
Cena za dítě (do 12 let): 2.990,- Kč
Junior (12-18 let): 3.990,- Kč
 
 
Cena za osobu: 22.990,- Kč
 
1.den: Odjezd z ČR busem do přístavu
 
2. den: Benátky (Itálie) - V dopoledních hodinách dorazíme do Benátek. V přístavu se nalodíme mezi 10-11 hodinou na loď MSC MAGNIFICA.
 
3. den: Bari (Itálie) - Samotné město Bari kromě svých historických skvostů na Vás působí pocitem ospalého středomořského přístavu v kontrastu s typickým italským temperamentem.
 
4. den: Katakolon-Olympia (Řecko) - Zde má sport založeny své základy, tady se zapaloval olympijský oheň. Také se tu rodily dějiny tohoto světa.
 
5. den: Izmir (Turecko) - Jiná země, jiná kultura. Izmir je krásné město. Procházka po nábřežní kolonádě a pravé turecké kafíčko.
 
6. den: Istanbul (Turecko) - Nádherné historické město má svůj půvab od návštěvy velkého bazaru až po Modrou mešitu. Náročná procházka na celý den, ale opravdu stojí za to.
 
7. den:na moři - Den volna na moři opravdu přijde vhod, vždy ti správní cestovatelé včera našlapali v Istanbulu přes 14 km. Takže vířivky, masáže, bazény a lehátka.
 
8. den: Dubrovník (Chorvatsko) - Procházku po Dubrovníku nesmíte vynechat. Doporučujeme procházku po místních hradbách, nebo návštěvu místních pevností.
 
9. den: Benátky (Itálie) - Vylodění: Náš výchozí přístav je i našim cílovým. V ranních hodinách dorazíme do přístavu, vylodíme se z lodi a vracíme se do svých domovů.